ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΣ

Never Second Team GR

Γνωρίστε τους αθλητές μέλη της Ελληνικής κοινότητας αθλητών NeverSecond!

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΣ

🏃‍♂️ Distance Runner

Το τρέξιμο και συγκεκριμένα οι μεγάλες αποστάσεις (Μαραθώνιος-Ημιμαραθώνιος).

9 χρόνια,όπου τα 5 τελευταία είμαι υπό την καθοδήγηση προπονητή και διατροφολόγου καθώς επέλεξα τον αγωνιστικό αθλητισμό, πράγμα το οποίο το καθιστά απαραίτητα.

Στόχος μου είναι πάντα να είμαι καλύτερος σε σχέση με το χθεσινό εαυτό μου αλλά και να βρίσκω πάντα νέους τρόπους να τους πετυχαίνω και να απολαμβάνω το «ταξίδι»

Προσωπικά η μεγαλύτερη επιτυχία μου, είναι η πειθαρχία και οι αξίες που έχω αποκτήσει όντας μαραθωνοδρόμος.

Ο επαγγελματισμός με τον οποίο φέρομαι στο συγκεκριμένο άθλημα, έχοντας αποκτήσει τα παραπάνω εφόδια με βοήθησαν να καταφέρω εξαιρετικούς χρόνος ως ερασιτέχνη δρόμεα με highlights το Μαραθώνιο του Βερολίνου 2022 (με χρόνο 2:38) και το Μαραθώνιο του Rotterdam 2021 (με χρόνο 2:42)

Σίγουρα ο Eliud Kipchoge λόγω του Mindset και της αντίληψης που έχει για τη ζωή, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες

Επαρκής ύπνος & σωστή ενυδάτωση-υδατανθράκωση

Τυφλή εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και το προπονητικό πλάνο του και φυσικά ανάλυση όλων των λαθών της προηγούμενης σεζόν με στόχο οι αδυναμίες να γίνουν τα νέα δυνατά σημεία μου ως αθλητή.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν ο τραυματισμος μου τη χρονιά του 2022, όπου έμεινα 5 μήνες εκτός αλλά όπως ανέφερα με έχει κάνει ήδη πιο δυνατό.

Ο μαραθώνιος του Rotterdam, ήταν αναμφίβολα ο αγώνας με το καλύτερο κοινό που μπορούσα να τρέξω καθώς η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι κάτοικοι της πόλης σου δεν σε άφηνε να ρίξεις το ρυθμό ούτε λεπτό και ολοκλήρωσα τον αγώνα σαν να είχα τρέξει απλά ένα χαλαρό Long Run.

Να καταρίπτω τα προσωπικά μου ρεκόρ και μελλοντικά εφόσον μπορέσω να αποκτήσω κάποιο ακαδημαϊκό background να μεταδώσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου σε μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλούμενος κάτω από το καπέλο του προπονήτη.

Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND?

Στείλε μας το email σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ NEVERSECOND

Scroll to Top