ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗΣ

Never Second Team GR

Γνωρίστε τους αθλητές μέλη της Ελληνικής κοινότητας αθλητών NeverSecond!

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗΣ

Ex-Pro Football Player ⚽️ Triathlete 🏊🏻‍♂️🚴🏼‍♂️🏃

Ασχολούμε με το τρίαθλο. Πριν για 15 χρόνια ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Τα τελευταία 4 χρόνια

Σαν αθλητής ο στόχος μου είναι κάθε μερα να γίνομαι λίγο καλύτερος από την προηγούμενη.

Οι πιο σημαντικές μου επιτυχίες στο τρίαθλο θα πω ότι είναι η νίκη που είχα κάνει στον αγώνα τριάθλου το 2019 στην Σύρο που ήταν και από τους πρώτους μου αγωνες, και μετά φυσικά που κέρδισα την ηλικιακή μου κατηγορία (30-34) στον αγώνα Ironman Ναβαρίνο το 2021 και ταξίδεψα τον Οκτωβριο του 2022 στο Παγκόσμιο Ironman 70.3 στην Utah των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Επίσης έχω καταφέρει να ανέβω σε αρκετά βάθρα σε αγωνες δρόμου και βουνού τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα στο τρίαθλο δεν εχω κάποιον συγκεκριμένο αθλητή σαν πρότυπο. Μου αρεσει να παρακολουθώ όλους όσους είναι στο ποιο υψηλό επίπεδο και να βλεπω πως δουλεύουν.

Δεν εχω καποιο συγκεκριμένο τροπο προετοιμασίας πριν από αγώνες. Ακολουθώ το πλάνο προπονήσεων πιστά για να είμαι στην καλύτερη φόρμα την ημέρα του αγώνα.

Προσπαθώ να ειμαι συνεπής με τις προπονήσεις μου και με το πλάνο. Νομίζω η συνέπεια στο τρίαθλο σε βελτιώνει σε όλους τους τομείς.

Συνήθως η δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι οι τραυματισμοί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας αλλα και η καθημερινότητα που έχουμε (οικογένεια, δουλειά). Ευτυχως τραυματισμούς δεν είχα αυτά τα χρόνια που κάνω τρίαθλο εκτός από ένα τροχαίο που ειχα το 2020 και αναγκάστηκα να κάνω επέμβαση στην ομωπλάτη μου, ακόμα και μετά το χειρουργείο με σωστό πλάνο απο τον γιατρό μου, τον φυσιοθεραπευτή μου και φυσικά τον προπονητή μου επανήλθα στις προπονήσεις.

Το αγαπημένο μου αθλητικό γεγονός φυσικά ήταν το Παγκοσμιο πρωτάθλημα Ironman 70.3 στην Αμερική. Το ταξίδι και η εμπειρία θα είναι πάντα στο μυαλό μου.

Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ και στα 3 αθλήματα του τριάθλου (κολυμπι, ποδήλατο, τρέξιμο). Όσον αφορά σε αγώνες να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγωνα.

Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND?

Στείλε μας το email σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ NEVERSECOND

Scroll to Top