ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ

Never Second Team GR

Γνωρίστε τους αθλητές μέλη της Ελληνικής κοινότητας αθλητών NeverSecond!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ

Trail Runner & Ski Mountaineerer🏃

Ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο σε αποστάσεις 20 μέχρι και 80χλμ αλλά και το ορειβατικό σκι.

Με το ορεινό τρέξιμο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και με το ορειβατικό σκι από τα 14.

Ο μεγάλος μου στόχος είναι να γίνω ο καλύτερος ορεινός δρομέας στον κόσμο αλλά και να παρακινήσω πολλούς νέους σε αυτόν τον πανέμορφο κόσμο της άθλησης και της φύσης.

  • 1 θέση grossgloncker ultragrossgloncker
  • 1 θέση saint-jacques by utmb 45km
  • 18θεση golden trail world series 2022
  • 15θεση marathon du Mont-Blanc 2022
  • 20θεση pikes peak ascent 2022

Kilian Jornet από πολύ μικρός λατρεύα αυτόν τον αθλητή όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλα για το ήθος του και την προσωπικότητα του. Ειναι αυτός που με εμπνέει ακόμα και σήμερα.

Ο αγαπημένος μου τρόπος να προπονούμαι είναι να είμαι στην φύση είτε με τα σκι είτε τρέχοντας και να απολαμβάνω το περιβάλλον και την γαλήνη που μου προσφέρουν αυτά.

Το σημαντικότερο για μένα είναι ο σωστός προγραμματισμός των προπονήσεων μου από την περίοδο προετοιμασίας ώστε να καταφέρω σταδιακά να κορύφωσω στην αγωνιστική περίοδο. Γενικα εμένα με βολεύει προπονητικά ο μεγάλος όγκος χαμηλής έντασης.

Είχα δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς κάταγμα κνιμης σε 4 σημεία και περονης το 2018 και ρήξη χιαστου συνδέσμου το 2020. Αυτο που με βοήθησε να επιστρέψω δυνατότερος ήταν ότι έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω και δεν έχασα ποτέ την ψυχολογία μου.

Το αγαπημένο μου αθλητικό γεγονός όπου συμμετείχα ήταν ο τελικός του golden trail world series που έγινε στο Madeira όπου συμμετείχαν μόνο οι 30 καλύτεροι.

Να κερδίσω μεγάλους αγώνες όπως zegama aizkorri, dolomyth skyrace, UTMB, western states, pikes peak marathon, sierre zinal και άλλους πολλούς.

Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND?

Στείλε μας το email σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ NEVERSECOND

Scroll to Top