ΕΛΕΑΝΝΑ ΓΛΥΚΑ

Never Second Team GR

Γνωρίστε τους αθλητές μέλη της Ελληνικής κοινότητας αθλητών NeverSecond!

ΕΛΕΑΝΝΑ ΓΛΥΚΑ

Dancer, Αthlete. 🏊🏻‍♂️🚴🏼‍♂️🏃

Ξεκινά πριν αρκετα χρόνια με τα δρομικά και πλέον, προπονουμαι στο τρίαθλο.

Τον πρώτο μου αγώνα τριάθλου, τον έκανα το 2016. Χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση. Από το 2018 προπονούμαι εντατικά με πρόγραμμα .

Επειδή αγαπώ πολύ το άθλημα, προσπαθώ να το κάνω όσο πιο καλά και σωστά μπορώ.
Στόχος μου είναι κάθε φορά να ξεπερνάω τον εαυτό μου και να έχω μια καλή επίδοση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε αγώνα. Θα ήθελα να συνεχίσω να παίρνω μέρος σε μεγάλους αγώνες.

Έχω ολοκληρώσει αγώνα full ironman και προσπαθώ να κρατήσω την θέση μου στην τριαθλητική λίγκα

Κάθε αθλητής που κανει μια προσπάθεια και προσπαθεί μέσα στην καθημερινότητα μα παλεύει με τον εαυτό του είναι σημαντικός και αξιοθαύμαστος. Αδυναμία έχω στην τριαθλητρια Lucy Charles, τόσο για τις επιδόσεις της αλλά απ οτι βλέπω και παρακολουθώ και για το ήθος της.

Πριν από κάθε αγώνα προσπαθώ να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου. Μέσα μου προσπαθώ να μένω θετική και να είμαι συγκεντρωμένη.

Ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα , προσπαθώ να είμαι συνεπής σε διατροφή. Πολύ βοηθητικές είναι οι προπονήσεις που περιέχουν brick. Σε προετοιμάζουν για τον αγώνα και είναι μια προσομοίωση.

Ένας αθλητής έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέχρι να φτάσει στην γραμμή τερματισμού. Κυρίως με τον εαυτό του και τις ανασφάλειες του. Προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου να μένω θετική και να πιστεύω, πως έχω προετοιμαστεί καλά. Μια μεγάλη δυσκολία είναι να συνδιάσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με την προπόνηση. Όμως με σωστό πρόγραμμα και οργάνωση όλα γίνονται.

Φυσικά οι μεγάλες διοργανώσεις των αγώνων ironman είναι βαθειά χαραγμένα στο μυαλό μου

Στόχοι είναι παντα οι μεγάλοι αγώνες. Θα ήθελα πολύ να κάνω ξανά ένα full ironman καθώς και ένα extreme τρίαθλο , όπου δοκιμάζεις πολύ τις αντοχές σου, την διαχείριση μυαλού, πραγμα το οποίο πιστεύω πως το καταφέρνω καλά και με βοηθάει παντα.

Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND?

Στείλε μας το email σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ NEVERSECOND

Scroll to Top