ΑΛΠΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

Never Second Team GR

Γνωρίστε τους αθλητές μέλη της Ελληνικής κοινότητας αθλητών NeverSecond!

ΑΛΠΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

Triathlete 🏊🏻‍♂️🚴🏼‍♂️🏃

Ασχολούμαι με το τρίαθλο, γενικά όμως ασχολούμαι από πολύ μικρός με αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση, γυμναστήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα και CrossFit!

Τα τελευταία δυο χρόνια περίπου.

Ως αθλητής στο χώρο του τριάθλου πάντα σκέφτομαι την επόμενη ημέρα δηλαδή να γίνομαι καλύτερος.

Για εμένα κάθε μέρα σοβαρής προπόνησης και προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα είναι μία επιτυχία. Συγκεκριμένα η προετοιμασία για μία απόσταση half Ironman όπως και τις δύο φορές που συμμετείχα, με την δεύτερη φορά με καλύτερο χρόνο παρά τις συνθήκες, είναι μια σημαντική ατομική επιτυχία.

Συγκεκριμένα δεν έχω κάποιον αθλητή τριάθλου ώς πρότυπο αλλά μου αρέσει να παρακολουθώ σε υψηλό επίπεδο πολλούς όπως ο J. Frodeno.

Ακολουθώ το πλάνο προπονήσεων και διατροφής πιστά για να είμαι στη καλύτερη δυνατή φόρμα κατά τη τριαθλητκή σεζόν.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να έχει κανείς πειθαρχία, επιμονή και υπομονή στο προπονητικό πλάνο, με όποιες καθημερινές "ατυχίες" στο πρόγραμμα του έχει ο καθένας μας. Συγκεκριμένα χωρίς αυτά τα τρία που αναφέρω παραπάνω τα έχω ώς πρότυπο σε κάθε προπόνηση.

Κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει θα έλεγα, όμως ο δρόμος προς την επιτυχία είναι μία ανηφόρα με δυσκολίες καθημερινότητας π.χ. δουλεια, οικογένεια, ανθρώπινες σχέσεις. Ευτυχως τραυματισμούς δεν έχω γιατί προσέχω με διατροφή και αποκατάσταση και ακολουθώ τις συμβουλές του προπονητή μου και του διατροφολόγου!

Ξεκάθαρα είναι οι αποστάσεις half Ironman στη βουλιαγμένη 2022 & 2023!

Η βελτίωση και στα τρία αθλήματα που περιβάλλουν (κολύμπι, ποδηλατο, τρέξιμο) το τρίαθλο είναι κάτι που θέλω πολύ! Παράλληλα να μπορώ να συμμετάσχω σε όσους περισσότερους αγώνες Half & Full Ironman μπορώ και γιατί όχι μελλόντικα και όταν θα είμαι έτοιμος σε κάποιο Ultra απόσταση ή και Norseman!

Θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND?

Στείλε μας το email σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ NEVERSECOND

Scroll to Top